miercuri, 22 februarie 2012

Recenzie - Benecos Maximum Volume - Deep Black Mascara



Daca zece femei ar fi intrebate ce ar lua cu ele pe o insula pustie daca ar avea dreptul la un singur produs de machiaj sunt foarte sigura ca cel putin sapte dintre ele ar alege mascara. Un machiaj, oricat de elaborat si reusit ar fi el, fara aplicarea unui strat de mascara la final nu are niciun farmec, pare sters si neterminat. Problema intervine insa atunci cand vine vorba de recomandari legate de acest produs. Sunt foarte multe feluri de gene, mai lungi si mai scurte, mai dese sau mai rare, drepte sau curbate natural si lista ar putea continua, atat de multe si atat de diferite incat o mascara care are efecte miraculoase la o persoana, poate sa nu para deloc impresionanta la o alta.
Am facut aceasta introducere pentru ca astazi vreau sa va prezint un produs BIO pe care sunt bucuroasa ca l-am descoperit Benecos Maximum Volume - Deep Black Mascara, dar as fi foarte curioasa ce parere ar face dupa testare si altor persoane.
 Mascara este unul dintre produsele care intra in contact direct cu ochii, cu o zona foarte sensibila si usor de iritat, de aceea faptul ca nu contine decat produse naturale provenite din culturi organice certificate mi se pare genial.
Nu stiu daca rezultatele obtinute dupa aplicare sunt cele de gene false, asa cum poate ne dorim atunci cand achizitionam o mascara, dar eu consider ca Benecos Maximum Volume - Deep Black Mascara isi face treaba. Dupa aplicare genele sunt usor alungite, au volum si sunt colorate intr-un negru foarte intens, fara sa fie necesare mai mult de doua straturi. Periuta este parca ceva mai scurta decat de obicei, dar destul de subtire, lucru care face aplicarea mai usoara, iar ca si textura, este destul de lichida, fara a curge insa sau a murdari pleoapa. Nu lipeste genele intre ele la aplicare, iar in timpul zilei nu cad bucatele de produs uscat sub ochi.
Atentie, aceasta mascara nu este rezistenta la apa, deci nu este indicata aplicarea in zilele ploioase, cele foarte toride de vara cand transpiratia este abundenta sau cu ocazia evenimentelor foarte emotionante.
Singurul lucru ciudat intalnit in urma folosirii mascarei Benecos Maximum Volume - Deep Black este faptul ca in momentul demachierii, daca produsul intra in ochi, intervine o usoara senzatie de usturime, probabil datorita continutului de alcool. Cu toate acestea nu am simtit niciun disconfort in momentul aplicarii, desi ochii mei sunt destul de sensibili, mai ales ca sunt purtatoare de lentile de contact de vedere.
Totusi, asa cum spuneam in introducere, mascara este produsul care trebuie testat de fiecare dintre noi pentru ca de cele mai multe ori rezultatele difera de la persoana la persoana. Pentru mine insa Benecos Maximum Volume - Deep Black Mascara este o descoperire de care sunt foarte incantata si care a devenit parte din rutina mea zilnica de infrumusetare. Produsul poate fi achizitionat online de la magazinul  BIO-Cosmetics si are pretul de 38 lei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

 

Blog List

Friends

Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Be bold, and mighty forces will come to your aid.