marți, 21 februarie 2012

Machiaj pentru roscate (sugestie)

Parul trebuie privit precum rama unui tablou pentru chipul nostru, iar culoarea acestei rame evidentiaza anumite elemente ale imaginii din interiorul sau. Fie ca parul este roscat in mod natural si are tente aramii, fie ca nuanta aleasa este purpurie sau vorbim despre rosul cel mai intens si viu al cireselor, parul de foc, alegerea culorilor fardurilor poate  face diferenta cand vine vorba de rezultatul final al unui machiaj reusit.
Culoarea rosie a parului se potriveste perfect cu un machiaj natural, nefiind necesara conturarea prea intensa a trasaturilor, cum se intampla in cazul blondelor. Prin aplicarea unui fond de ten in aceeasi nuanta cu tenul sau in aceeasi culoare cu pistruii, in cazul roscatelor naturale care doresc sa ii acopere, se va conferi uniformitate si naturalete pielii. Acoperirea cearcanelor este esentiala, la fel ca si fixarea produselor de baza prin aplicarea unei pudre translucide. Un machiaj de zi simplu, realizat prin aplicarea de mascara, fard de obraz in nuante calde de corai sau piersica si un gloss natural cu o textura hidratanta va conferi un aspect proaspat si tineresc.
Universal valabil in cazul tuturor roscatelor este faptul ca trebuie folosite cu precautie sau chiar evitate diversele nuante de roz si de albastru, atat in machiaj, cat si in vestimentatie. In ceea ce priveste recomandarile, cel mai reusit machiaj al ochilor este cel realizat cu nuante de verde, in special oliv si kaki. Foarte placute sunt combinatiile in nuante de mov, violet si purpuriu, dar toate culorile calde din paleta tomnateca vor flata un chip incadrat de o podoaba capilara roscata. Pentru un machiaj mai indraznet si sofisticat se poate apela la cyan si turcoaz sau la texturi metalice de auriu, bronz, ruginiu, culoarea scortisoarei sau a nucsoarei , iar efectul va fi garantat.
Pentru machiajul buzelor cele mai potrivite rujuri sunt cele in nuantele pielii sau de rosu-corai si piersiciu, iar un rosu intens, Marlboro, va fi de mare impact atata timp cat restul machiajului va fi unul natural, neutru.









0 comments:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

 

Blog List

Friends

Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Be bold, and mighty forces will come to your aid.