duminică, 19 februarie 2012

Machiaj pentru botez cu produse nou-noute

Stiam de ceva vreme ca sambata urmeaza sa realizez mai multe machiaje cu ocazia unui botez. Cum vroiam de mult sa incerc niste pensule despre care auzisem multe lucruri de bine, am zis ca acum ar fi momentul sa imi maresc trusa cu niste achizitii noi. Astfel am apelat la magazinul online Cosmetic Style si am comandat setul de 19 pensule si, ceva ce imi doresc de foarte mult timp, paleta Sleek Au Naturel I-Divine. S-a dovedit o alegerea foarte buna, deoarece le-am folosit pe ambele cu succes la realizarea machiajului mamicii, iar rezultatele au fost deosebite.
Pensulele au perii moi si fini, placuti la atingere, nu zgarie si aplica foarte bine produsele pudrate. Din intregul set de 19, le prefer pe cele pentru ochi, atat cele pentru aplicarea fardului de pleoape, cat si cele pentru pliu, amestecarea culorilor si estompare, dar si pe cele pentru pentru fata, de contur si blush. Nu sunt incantata de pensula pentru pudra, care consider ca ar trebui sa fie mult mai mare si mai bogata, iar pentru aplicarea fondului de ten si a oricarui alt produs lichid voi folosi in continuare pensule din par sintetic. Acelasi lucru despre pensulele pentru sprancene, care trebuie sa aiba perii tari si rigizi.




Per total insa, tinand cont si de suportul rotund foarte util in care vin pensulele, consider ca am facut o investitie buna si cu siguranta multe dintre pensule din acest set vor deveni indispensabile in realizarea viitoarelor mele machiaje.

Paleta Sleek Au Naturel I-Divine contine o combinatie de 6 culori nude si 6 nuante ale pamantului, foarte potrivite pentru realizarea unor machiaje naturale, mereu in tendinte, ce confera chipului o nota proaspata si luminoasa. Este o paleta foarte potrivita pentru machiajul de zi deoarece contine atat culori mate, cat si sidefate.




Asa cum ma asteptam din experientele anterioare cu produsele Sleek, fardurile sunt pigmentate, culorile intense si nu necesita prea multa insistenta la aplicare. Nu sunt prafoase si datorita texturii usor cremoase se aplica usor si se estmopeaza frumos. Rezista destul de mult timp pe pleoape, dar pentru o intensitate marita a culorilor, in special a celor nude, si pentru a spori rezistenta machiajului in cazul unui eveniment special, cum a fost in cazul de fata botezul, recomand aplicarea anterioara a unei baze speciale pe intreaga pleoapa mobila si pana sus pe arcada.
Foarte importanta pentru a conferi dimensiune si adancime unui machiaj este jocul de lumini si umbre realizat la nivelul ochilor. Acest lucru este posibil cu ajutorul celor doua nuante indispensabile, alb si negru, ambele mate, iar prezenta lor in paleta Sleek Au Naturel I-Divine o face completa si perfecta pentru orice ocazie.

1 comments:

Alexandrrra on 20 februarie 2012 la 22:16 spunea...

Super! Paleta asta cred ca e divina :)

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

 

Blog List

Friends

Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Be bold, and mighty forces will come to your aid.