sâmbătă, 25 februarie 2012

Machiaj dramatic cu influente orientale


Femeile din Orientul Mijlociu sunt renumite pentru frumusetea lor si felul inedit de a se machia. Acest stil de machiaj este expresiv, foarte indraznet, colorat si sexy, iar elementul principal il reprezinta accentuarea ochilor.
Se pot folosi cat mai multe culori vii, texturi metalice, produse lichide, cremoase sau pulbere, pigmenti si chiar aplicatii stralucitoare sau gene false. Este indicata totusi respectarea armoniei cromatice in aplicarea acestora, dar fara a pune accent pe estompare, pentru a obtine contraste. Se recomanda sa se lucreze cat mai curat, pentru a pastra un ten impecabil, luminos.
Elementul care nu poate sa lipseasca in realizarea unui machiaj cu influente orientale este conturul negru (creion kajal, kohl sau eyeliner). Ochii trebuie conturati atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara, prelungind ascendent coltul extern si exagerand coltul intern. Liniile de contur prelungite se pot unui pentru a realiza un ochi de pisica exagerat sau pot fi trasate paralel pentru a accentua efectul de marire.
Se va realiza sculptura fetei, se va aplica fardul de obraz in armonie cu culorile folosite in machiajul ochilor si un highlighter, sus pe pometi, pentru a conferi dimensiune si luminozitate. Buzele vor fi conturate cu atentie si precizie. Rujul folosit poate fi intr-o culoare naturala, neutra, sau una intensa si puternica. Trebuie insa avut grija ca niciun alt element sa nu fie mai accentuat decat machiajul ochilor.
Machiajul cu influente orientale este unul dintre cele mai spectaculoase, poate fi aplicat cu succes cu ocazia unor petreceri tematice, sedinte foto sau prezentari de moda si are avantajul ca este versatil si poate fi adaptat oricarei fizionomii, astfel incat orice femeie poate intra pentru o seara in pielea Seherezadei.









0 comments:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

 

Blog List

Friends

Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Be bold, and mighty forces will come to your aid.