sâmbătă, 4 februarie 2012

Machiaj de podium

     
     Sunt sigura ca multi dintre voi sunt de acord ca atunci cand spunem moda, tendinte si accesorii masculine ne gandim imediat si la Adina Buzatu, stilist vestimentar specializat in tinutele sexului tare, ce s-a impus pe piata de la noi in primul rand prin talent, dar si prin croieli impecabile, texturi deosebite, materiale naturale si branduri exclusive.        
     Nu de mult am avut placerea de a face parte din echipa care a facut posibila una din prezentarile Trends by Adina Buzatu, ce a avut loc in cadrul evenimentul anual Lyoness Romania din Poiana Brasov. Alaturi de vestimentatiile Adinei, au fost prezentate si creatiile casei de moda Galyna Fashion. Spectacolul a fost completat de acompaniamentul vocal al sopranei Ozana Barabancea, iar pe post de MC s-a aflat actorul Claudiu Bleont, amic si client fidel al Adinei.
     In ceea ce priveste make-up-ul, in cazul modelelor feminine machiajul a fost unul intens si contrastant, fiind vazut de la distanta, de pe scena. Cele mai importante aspecte au fost realizarea unui ten luminos, puternic conturat prin umbre intense. Apoi, la nivelul ochilor am realizat un efect de smokey eyes exagerat, prin estompare, alungire si ascensionare, iar pentru buze am ales la un ruj rezistent la transfer, de un rosu intens, nuanta Marlboro, pentru un efect cu atat mai puternic, de impact.
     In cazul modelelor masculine, am acordat o atentie sporita tenului. Pentru o senzatie de prospetime s-au acoperit cu atentie cearcanele prin aplicarea de corector si anticearcan, iar pentru uniformitate, daca a fost cazul, s-a aplicat un fond cu o textura usoara, fluida si neaparat un strat fin de pudra compacta. Pentru ca mesajul ce s-a dorit transmis publicului a fost acela de revenire dintr-o vacanta scurta pe plajele insorite din Monaco, trasaturile au fost conturate cu grija cu un fard sculptant si pudra cu aspect bronzant.
     Experienta a fost una foarte interesanta, iar ocazia de a lucra cu modele masculine mi-a confirmat banuielile ca barbatilor le pasa cel putin la fel de mult de aspectul fizic si, uneori, sunt mai pretentiosi si mai atenti la detalii decat femeile. Este cel putin cazul celor din lumea modei.











                                                                                                                                                                         

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

 

Blog List

Friends

Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Be bold, and mighty forces will come to your aid.