luni, 13 februarie 2012

Machiaj pentru blonde (sugestie)

     Eu de la mama natura sunt saten-deschisa, dar am avut in adolescenta suvite blonde, apoi in primii ani de liceu m-am vopsit in intregime blonda, pentru ca odata cu majoratul sa trec la schimbarea radicala de a ma face bruneta cu nuante albastrii. Am observat ca odata cu schimbarile culorilor si nuantelor parului trebuie sa imi adaptez si felul in care ma machiez. Astazi am ales sa va arat un machiaj pe care il consider foarte potrivit pentru fetele blonde, in cazul de fata modelul are ochii caprui.
     Culoarea deschisa a parului face ca tenul sa arate mai palid, de aceea este indicata aplicarea de produse care sa incalzeasca nuanta pielii si sa dea stralucire fetei. Sunt indicate texturi care reflecta lumina si nuante de piersica si corai.
     Fondul de ten trebuie sa aiba o textura usoara pentru a nu incarca si sa contina tonuri calde de galben, bej-auriu, iar pudra este indicat sa fie translucida, pentru a nu schimba culoarea fondului de ten si pentru a conferi un aspect natural, luminos si proaspat.
     La nivelul ochilor machiajul nu trebuie sa fie foarte incarcat si intens, pentru ca poate inaspri trasaturile. In cazul celor albastri, sunt indicate nuante incepand de la gri mediu, ce poate contine urme de albastru sau roz, pana la piersica si chiar aramiu usor metalizat. Pentru cei verzi se recomanda nuante ce contin la baza rosu, precum tonuri de mov sau visiniu-pruna. Ochii caprui sunt cei mai norocosi deoarece poti fi evidentiati foarte frumos cu ajutorul oricaror nuante, pornind de la bleumarine si ajungand la tonuri in culorile pamantului si la cele neutre, luminoase.
     Este indicata utilizarea unui creion contur sau eyeliner in nuante maronii. In cazul in care se alege totusi negru, linia conturului trebuie sa fie foarte fina, doar la nivelul radacinii genelor. De asemenea mascara in aceleasi nuante pamantii va oferi rezultate uimitoare, fara a avea un efect dur. Daca se aplica mascara de culoare neagra, in cazul blondelor naturale trebuie avut grija ca produsul sa fie intins cu atentie pe toata lungimea firelor de par a genelor, pentru a nu se lasa la vedere radacina mai deschisa la culoare.
     In cazul machiajului unei persoane blonde nu trebuie sa lipseasca blush-ul, care confera prospetime si vitalitate daca este aplicat in nuante piersicii, calde. Un rezultat deosebit se obtine si prin aplicarea diafana a unui bronzer in tonuri aurii.







0 comments:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

 

Blog List

Friends

Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Be bold, and mighty forces will come to your aid.