vineri, 3 februarie 2012

Machiaj TV

   Este foarte interesant cum anumite pasiuni te fac uneori sa interactionezi cu persoane despre care nu credeai ca vei mai auzi vreodata. Madalina, o fosta colega de generala m-a facut sa imi reamintesc de copilarie, de anii petrecuti in scoala, de proful de istorie si de limba spaniola. Prin intermediul atotputernicului facebook si datorita unui interes comun pentru frumusete, ea a venit la mine, prima data drept model-cobai, la academia de make-up, iar a doua oara pentru petrecerea de Craciun, cand a vrut sa ii realizez un machiaj indraznet, care sa atraga atentia Mosului.
   Madalina s-a dovedit a fi un model perfect, fiind foarte frumoasa in mod natural si avand acel ceva iesit din comun, o frumusete aparte, ce o face sa iasa din limitele normalului si te pune in imposibilitatea de a trece pe langa ea pe strada fara sa intorci macar pentru o clipa capul.
   Pentru o dupa-amiaza ne-am imaginat ca lucram amandoua intr-o televiziune de mare audienta si am realizat un machiaj specific prezentatoarelor de emisiuni tv, utilizand produse cu putere mare de acoperire, necesare luminii puternice dintr-un studio, dar pastrand o linie naturala, care sa dea bine pe sticla si sa evidentieze trasarurile ei frumoase, fara a-i incarca inutil chipul. A rezultat o sedinta foto in toata regula, iar efectul machiajului de televiziune si atitudinea de fotomodel autentic a Madalinei pot fi admirate mai jos.







0 comments:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

 

Blog List

Friends

Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Be bold, and mighty forces will come to your aid.