duminică, 29 ianuarie 2012

Machiaj de mireasa - Gloria

0
   Vreau ca primul machiaj postat pe blog-ul meu nou nout sa fie cel de mireasa al Gloriei. Un moment special pentru mine, o persoana foarte draga si o nunta ca in povesti. 







   Am avut de asemenea ocazia sa ii realizez machiajul Mirunei, domnisoara de onoare si norocoasa care a prins buchetul. :)


Fotografiile au fost realizate de o persoana pe care eu o admir foarte mult, Relu Draghici, alaturi de jumatatea sa, Anca. Iar Gloria si Cristi au fost modelele perfecte pentru un cuplu de proaspat insuratei superbi.





Va multumesc si imi sunteti tare dragi! Abia astept 9 iunie 2012! ;)



sâmbătă, 28 ianuarie 2012

In loc de introducere...

0
   Bun venit pe blog-ul meu, un loc de intalnire pentru persoanele ce iubesc frumosul, creativitatea si libertatea de a fi si a se manifesta!
   Machiajul pentru mine este un mod de comunicare, exprimarea unei viziuni, posibilitatea de a corecta, transforma, infrumuseta sau ascunde.
   Inainte de orice curs de specialitate, dragostea pentru make-up, aceasta pasiune, activitate, arta sau meserie (spuneti-i cum doriti), trebuie sa curga prin vene, sa palpite in varful degetelor si sa sclipeasca in adancul irisului. Abia apoi urmeaza asimilarea unei baze teoretice, o structurare si imbinare a talentului si imaginatiei cu stiinta culorii si a luminii. Dar nimic nu va iesi si nu va evolua fara practica, practica si iar practica facuta cu rabdare si mult drag.
   Am ajuns intr-un punct al vietii mele unde am decis sa renunt la ceea ce "trebuie" si incerc sa fac si sa ma exprim in armonie cu ceea ce simt si sunt. Astfel, acum, azi si aici eu machiez. Si imi place la nebunie! 





  

Totalul afișărilor de pagină

 

Blog List

Friends

Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Be bold, and mighty forces will come to your aid.